MY VEGE - SOS GRAVLAX 150ml z koperkiem na bazie majonezu sojowego
Opis
Roślinna esencja Skandynawii. Całkowicie wegański Gravlax porywa w podróż do serca smaków północy. Czysta dzikość zamknięta w słoiku przez szefa kuchni Mickey Rotten.
GRAVLAX swoją słodyczą kradnie serca wszystkich, którzy go skosztują. Zawarty w nim koperek sprawia, że sos doskonale podkreśla smak kanapek warzywnych.
Nie wiesz, do jakiej potrawy pasuje?
Tutaj masz nasze propozycje.
Świetny dodatek do kanapki z awokado!
Gravlax to kremowy sos o zdecydowanych nutach słodkiej musztardy i koperku - będzie pasował do dań o nieco delikatniejszych smakach: mocno warzywne kanapki, dania z awokado, dania imitujące smak ryby/owoców morza, warzywa na parze, różnego rodzaju kasze i sałatki na bazie kasz.
Dla kogo?
Twoje dania wydają Ci się nudne?
Chcesz jeść zdrowo, ale nie masz czasu na przygotowywanie ciekawych potraw?
Mamy dla Ciebie 6 smaków, które urozmaicą Twój każdy posiłek.
Proste potrawy nabiorą nowego smaku.
Idealne rozwiązanie dla zabieganych wegan!
Kim jest MY VEGE?
MY VEGE Sp. z o. o. to polska firma, która w tym roku weszła na rynek ze swoimi produktami.
Na początek stworzyła linię sosów wegańskich w sześciu smakach.
Wszystkie sosy znajdziecie w ofercie naszego sklepu.
Trzy sosy są zrobione na bazie wegańskiego majonezu sojowego. Są to GRAVLAX, TATAR i cytrynowe AIOLI.
- GRAVLAX swoją słodyczą kradnie serca wszystkich, którzy go skosztują. Zawarty w nim koperek sprawia, że sos doskonale podkreśla smak kanapek warzywnych.
- Sos TATAR ożywia smak wszystkich potraw. Wegańska wersja sosu tatarskiego, którego smak znają wszyscy.
- Cytrynowe AIOLI sprawi, że nawet zwyczajne grillowane warzywa nabiorą wykwintnego smaku. Połączenie cytryny i czosnku, zatopionych w kremowej bazie, to uczta dla podniebienia!
- SEROZA to wegańska wersja sosu serowego. Dla wszystkich wegan stęsknionych za smakiem żółtego sera.
- mango CHUTNEY to mega aromatyczny sos z mnóstwem przypraw, dla wszystkich, którzy kochają smaki i zapachy kuchni indyjskiej.
- daBOMB! to pikantny sos z suszonym chili gochugaru i zmielonymi orzechami nerkowca. Pięknie pachnie i dodaje ostrego charakteru potrawom.
Spróbuj wszystkich i zdecyduj, który najbardziej smakuje Tobie!
Dlaczego wybrać sosy firmy MY VEGE?
- Produkty naturalne.
- Bez substancji konserwujących.
- Tylko roślinne składniki.
- Receptura została stworzona przez szefa kuchni wegańskiej Mickey Rotten.
Składniki w 100% odpowiednie dla wegan!
Idealny smak odpowiedni dla każdego!
Informacje o produkcie
Wartość energetyczna dla 100g produktu | 1838 kJ/445 kcal |
Tłuszcz | 43 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,5 g |
Węglowodany | 12 g |
w tym cukry | 10 g |
Białko | 1,7 g |
Sól | 1,3 g |
Termin ważności: | 11 tygodni od daty produkcji |
Składniki | majonez (olej rzepakowy, woda, ziarna soi, sok z cytryny, gorczyca, ocet winny biały, ocet jabłkowy), cukier trzcinowy, koperek, sól, przyprawy |
Kraj pochodzenia | Wyprodukowano w Polsce |
Przechowywanie: | Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 7 dni |
Informacje o alergenach: | Zawiera soję i gorczycę |
Producent | MY VEGE |
Opakowanie | 150 ml |
Rodzaj opakowania | słoik szklany |
Smak | koperkowy |
Postać | sos |
Ekologiczne | NIE |
BIO | NIE |
Wegański | TAK |
Wegetariański | TAK |
Bez dodatku soli | NIE |
Bez cukru białego | NIE |
Naturalnie bezglutenowy | TAK |
Bez oleju palmowego | TAK |
Bez substancji zbrylających | TAK |
Bez konserwantów | TAK |
Bez GMO | TAK |
Bez dodatku cukru | NIE |
Bez barwników | TAK |
Bez laktozy | TAK |
Brak | Tak |
Opinie nie zostały potwierdzone zakupem. To oznacza, że nadal są wartościowe, ale nie możemy stwierdzić, czy pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt.